Wij zijn
Mick & Vincent

Wij zijn Mick en Vincent

Wij halen graag het beste uit mensen in teams en organisaties. Vanuit onze ervaring om leren leuk te maken krijgen wij een groep in beweging door energieke werkvormen. Altijd in een veilige setting, om met en van elkaar te leren. Het liefst werken wij vanuit nauwe betrokkenheid en kunnen als critical friend een spiegel voorhouden. Wij coachen individuen en groepen, leiders en professionals. Ons aanbod bestaat uit trainingen, faciliteren innovatiebijeenkomsten en ontwerpen leer- en ontwikkeltrajecten op maat.

Over Vincent

Allereerst, vader van Lou (2019) en Gus (2021). Twee jongens die het leren en ontwikkelen in mijn leven dagelijks blijven voeden. Al jaren samen met mijn Vlaamse trots: Tess, waarmee ik thuis een hecht team vorm.

 

Van jongs af aan ben ik een liefhebber van theatersport en toneel. Dit verwerk ik ook in de ontwikkelprogramma’s met Studio Peper. Fysieke spelvormen zorgen immers voor het meest plezierige en veilige bezoek van de zone waar je leert.

Ik kook graag, mijn ‘signature dish’ is de Libanese mezze tafel (en daar mag best wat peper in). Verder maak en luister ik muziek; soul, blues en jazz.

 

Mijn achtergrond: eerst een bachelor HRM en daarna de master Bestuurs- en Organisatiewetenschappen (Organisatie, Cultuur & Management). Verder heb ik gewerkt in verschillende rollen binnen HRD en HRM, zoals academiebouwer, adviseur, coach en trainer. 

De laatste 6 jaar ook in het hoger onderwijs als Docent / coach, waar ik HR professionals van de toekomst begeleid in hun leerproces. 

Over Mick

Trotse vader van Sem (2021). Ik geniet ervan om mijn zoon te zien groeien en ontwikkelen, mooi om de steile leercurve van dichtbij mee te maken. Ik woon in Oosterhout, ideale plek met een leuk stadje en mooie natuur.

 

Waar ik als klein jongetje al bloedfanatiek was met voetballen, ben ik dit nu nog steeds tijdens spelletjes. Of het nu een potje squashen is, of bij het spelen van 30 seconds. Ik vind het leuk om mijn fanatisme en energie over te brengen richting anderen door creatieve en energieke werkvormen in te zetten. Ik creëer snel een veilige setting, waarbij we prettig kunnen leren met elkaar. In mijn vrije tijd maak ik graag grote wandeltochten, die ik het liefst afsluit met een speciaalbiertje. Op de fiets naar het werk luister ik naar podcasts, vooral over politiek en voetbal.

Mijn achtergrond: een bachelor HRM bij de Hogeschool Rotterdam en daarna een master Bestuurskunde (HR en Verandering) bij de Erasmus Universiteit. Ik ben 7 jaar Docent / coach bij de HRM opleiding in Breda, waar ik probeer om studenten maximaal uit te dagen in hun groei en ontwikkeling.

Waar staat Studio Peper voor?

Peper staat voor het halen van de pit van binnenuit. Wij laten je graag iets nieuws uitproberen. Leren omdat jij dat wil. Kiezen hoe jij het liefst leert. En nog beter worden waar jij al goed in bent.
Peper staat voor smaak geven. Het op een andere manier doen. Plezier hebben, met zelfspot en luchtigheid. Daardoor nog meer ruimte maken. Voor jezelf en ook aanstekelijk voor anderen.

Peper staat ook voor het aanbrengen van scherpte in iets wat week dreigt te worden, geen energie verloren laten gaan. Wij werken graag op de klok, omdat wij geloven dat eerste ingevingen onder lichte druk ontkiemen tot de beste – en meest creatieve oplossingen voor organisatie vraagstukken.